С какво да се снабдим?

Ще имате нужда от „мотиватор“ или награда за кучето ви.

Има три главни типа награди за кучета:

Храна/Лакомства

Различни видове игри – дърпане на въже, „Донеси“ и други

Околната среда – ще обсъдим този вид награда в специален урок

В началото, главният мотиватор ще бъдат лакомствата.

Има два главни типа лакомства:

Лакомства от истинско месо

Част от дневната дажба и меки кучешки лакомства

И разбира се...

Други необходими средства:

Повод

За предпочитание, да е около 2 метра.

Нагръдник

Заграждение/Клетка

Това е най-полезният инструмент в ученето на къщни и хигиенни навици.

Каишка

По възможност, от кожа, удобна за кучето. Без метални каишки!

Кучешко легло

Нашите приятели

Всяко куче е уникално и се нуждае от играчки, подбрани за конкретните му предпочитания. С нашия код получавате 20% отстъпка от първата ви поръчка от dogin’BOX.

Код за отстъпка: Doggo20

Муцунка е не просто магазин, а кътче за всеки, който търси оптималните продукти за своите животинки. 🐾 Всичко е специално подбрано, с внимание и мисъл за доброто на животните, като продуктите им определено са на световно ниво. От бранда подкрепят българското и се стремят да са възможно най-щадящи към природата. Виж ги тук:

Код за отстъпка: Doggo10

Ще имате нужда и от някого, на когото да разчитате, когато се наложи да отсъствате. За кучето е най-добре да остане у дома! „При нас е добре“ предлагат услуга за гледане на кучета по домовете. Кучето остава в позната среда и не се чувства изоставено, което помага за спокойствието му. Получавате индивидуално отношение, съобразено със специфичните му нужди.

Домошарковци са на разположение да дойдат до Вашия дом и да дадат цялата си любов и грижи на Вашите домашни любимци. Предлагат разходки на кучета, гледане на котки, почасов престой в дома на домашните любимци за цял ден или цяла нощ, грижи за екзотични животни, поливане на цветя, фотосесии на домашните любимци, по желание и с техните хора.

След като се снабдите с всичко необходимо, е време да се втурнете към уроците, пълни със забавни игри и полезни упражнения. Пожелаваме успех!